Medlemskap

Medlemskap löses huvudsakligen via Cardskipper på denna länk: 

https://apply.cardskipper.se/lmk

Medlemsskapet gäller per kalenderår.

Priser för 2023:


Medlemskap: 300kr


Familjemedlemskap: 400kr


PRS/Stålmål+Medlemskap: 800kr


Dagkort: 100kr


Dagkort Älgbana: 200kr


Seriepris lerduvor:
Medlemmar 45kr

Gäster 70kr. 

Sävar jaktskytteklubb är anslutet till Skyttesportförbundet och Riksidrottsförbundet i syfte att våra medlemmar ska kunna tävla för klubben samt ge oss möjlighet att söka aktivitetsbidrag.
Detta medför att vi behöver samla in era personuppgifter och registrera dom hos Riksidrottsförbundet. Vi kommer inte dela era uppgifter till någon annan.

För att få skjuta på skjutbanorna skall du vara medlem eller ha löst dagkort.
Detta gäller oavsett hur mycket eller lite du skall att skjuta.

Medlemsskapet gäller per kalenderår!
Lös gärna medlemsskapet tidigt på året för att hjälpa oss att planera ekonomin

Med anledning av den nya förstärkta dataskyddsförordningen, GDPR, så vill vi informera er om föreningens användande av era personuppgifter. När du blir medlem i SJSK behöver du uppge namn, mejladress och fullständigt personnummer. Dessa används sedan för att registrera er i vårt medlemsregister som är anslutet till Riksidrottsförbundet. Det är bara styrelsen i föreningen som har tillgång till detta register. Anledningen till att vi behöver era fullständiga personnummer är för att det i ert medlemskap även ingår en försäkring som gäller under alla våra aktiviteter. Det är också en kvalitetssäkring för de LOK-stödbidrag som som staten delar ut baserat på aktiviteter i föreningar. Vi lämnar inte ut några uppgifter till tredje part och det är bara den person som verkligen behöver ta del av uppgifterna som har tillgång till dem. Är du osäker på något så kontakta Styrelsen så kan de svara på dina frågor